Kdo je kdo v Janově: Cassie Newman / mladí a neklidní na Soap Central (2024)

16-letá Sharon Collins a její singl, paraplegická matka Doris žila v Madisonu, Wisconsin. Když Sharon řekla svému příteli ze střední školy Frankovi Barrittovi, že je těhotná, nechtěl s ní ani s jeho dítětem mít nic společného. Sharon a její matka se rozhodli dát dítě k adopci, protože měli pocit, že nejsou schopni dítě řádně vychovat. Holčička byla adoptována Alice Johnsonovou a jmenovala se Cassidy. Sharon a její matka se přestěhovali do Janova. Alice později opustila Cassie, aby pronásledovala muže, a nechala dítě v péči své starší matky Millie. Cassie Millie milovala, ale pro ženu jejího věku bylo velmi obtížné držet krok s malým dítětem a Cassie neměla žádné přátele kromě svých panenek a nikde hrát kromě špíny.

Sharon se nakonec provdala za Nicka Newmana, syna bohatého průmyslníka Victora Newmana. Když se ukázalo, že Sharon a Nickovo novorozené dítě Noah zemřou, Sharonina nejlepší kamarádka Grace Turnerová a její přítel Tony Viscardi vystopovali Cassie, aby pomohli Sharon zmírnit bolest z její ztráty. Přesvědčili Millie, aby jim umožnila vrátit Cassie, nyní 5 let, do Janova a být sjednocena se svou přirozenou matkou. Ale Noah žil, takže Grace se rozhodla nechat Cassie, dokud „nebyl správný čas“, aby to řekla Sharon. Grace se zamilovala do poutavého dítěte, a udržovala si svou pravou identitu pro sebe více než rok. Poté, co Grace konečně řekla Sharon, kdo Cassie ve skutečnosti byla, Cassie šla žít se Sharon, Nick, a Noah. Alice Johnson se později znovu objevila a najala právníka, Michael Baldwin, bojovat za návrat „její dcery“.“Ačkoli se Alice chystala získat opatrovnictví, Sharon a Nick dokázali přesvědčit nezaměstnanou a přelétavou Alici, že Cassie by s nimi byla lepší. Alice se vzdala svých rodičovských práv a Sharon byla svěřena do péče. Po čekací době, Cassie se legálně stala Newmanem, když ji Nick adoptoval, a žila se svou šťastnou rodinou v přestavěné stodole na Newmanově ranči. Její oblíbenou zábavou bylo kreslení obrázků pro své přátele a rodinu, jízda na koních, a pečení cookies. Newmanův sluha, Miguel, kdo ji nazval „Mija,“ byl nápomocný při výchově.

v roce 2000 měli Newmans strach, když Cassie testovala pozitivní na tuberkulózu, ale ukázalo se, že je neaktivní a byla vyléčena antibiotiky. Během této doby se sladká mladá Cassie spřátelila s Larrym Wartonem a pomohla ukázat jeho měkčí stránku. V roce 2002 se její rodiče rozešli a téměř se rozvedli poté, co Sharon potratila svou holčičku, ale smířili se a žili znovu jako jedna velká šťastná rodina. Později toho roku, Sharon měla poměr a ona a Nick se znovu rozešli. Po dlouhém hledání duše se Nick rozhodl dát svému manželství další šanci. Přináší květiny a dárek pro Sharon, zastavil se u okna jejich domu, aby viděl Sharon líbat Nickova otce Victora. Zuřivý, Nick odvolal jakoukoli představu o usmíření. Při konfrontaci, Victor vzal vinu, i když smíšená Sharon znovu přicházela na každého muže, který byl k ní milý. Sharon se rozhodla, že její život je nepořádek a opustila město. Cassie se cítila zrazená a naštvaná na své rodiče poté, co ji Nick oprášil, více se zajímal o nadávání Victora, než utěšoval jeho dceru. Cassie se zatoulala a propadla ledem na rybníku Newman Ranch. Dlouho později, Nick si konečně uvědomil, že chybí, skočil do rybníka, a zachránil Cassie. Byla převezena do nemocnice a několik dní byla v kómatu. Cassie se zotavila, Nikki to všechno obviňovala ze Sharon, ale odpustil Victorovi za jejich setkání. Sharon se vrátila o několik měsíců později s novým odhodláním, aby ji Žádný Newman znovu nešlapal. Nick se s ní usmířil poté, co ho Sharon svedla, i když Nick Victorovi neodpustil. Cassie se stal agresivní a upovídaný jako výsledek. Cassie trvalo roky, než Sharon odpustila, že ji opustila, a naučila se znovu důvěřovat a respektovat její matku.

najednou se v Janově objevil Cassiin otec Frank Barritt, zjevně se zajímal o to, aby se konečně setkal se svou dcerou. Cassie chtěla vědět, kdo to je, ale její rodiče jí to neřekli. Stejně záhadně zmizel. O několik měsíců později bylo zjištěno, že Frank byl zavražděn Cameron Kirsten (muž Sharon byl s, když zmizela všechny ty měsíce) ve snaze zarámovat Sharon za jeho vraždu.

Cassie se otočila na 14 a začala se potloukat v Crimson Lights se svými 16letými přáteli, Lily Wintersovou a Sierrou Hoffmanovou. Netrvalo dlouho a snažila se jednat o jejich věk, a byl chycen jako tajný, přeskakování školy, a přijetí jízdy domů se starším chlapcem neznámým rodičům, takže Cassie byla uzemněna. Zamilovala se do 16letého Daniela Romalottiho, ale on a Lily se blížili-hodně k distain jejich rodičů, kteří jim zakázali vidět se navzájem. Ve škole se mluvilo o tajném večírku, který se bude konat v parku. Všichni starší dav šli, a Cassie prostě musela jít taky-zejména proto, že Daniel řekl, že tam bude. Podařilo se jí promluvit Nick do un-uzemnění ji na večer, aby mohla „jít do kina“ se svým dlouholetým přítelem Ali. Sharon do toho nešel, ale Nick ji přesvědčil, aby se vzdala. Cassie skončila na večírku a našla Daniela opilého na pivo, které koupil od svého přítele sama, snaží se překonat oddělení od Lily. Večírek skončil pozdě a všichni odešli. Cassie, který nepil, ujistil své přátele, že má cestu domů, pak zjistil, že Daniel omdlel na zadním sedadle svého kabrioletu. Rozhodl se, že je příliš opilý, než aby se dostal domů, Cassie vzala klíče a nastartovala auto, i když neměla lekci ani povolení studenta. CRASH! Protože oba byli vyhozeni z auta a ani si nic nepamatovali, nikdo si neuvědomil, že Cassie řídila. Jakmile byl pohmožděný Daniel schopen opustit nemocnici, byl zatčen a strávil noc ve vězení. Jeho matka Phyllis ho zachránila, vedle sebe s myšlenkou, že syn, kterého ztratila tolik let, by jí mohl být znovu vzat a uvězněn. Zpět na JIP po operaci mozku, Cassie bojovala o život. Byla tam naděje, pokud se infekce neobjevila. Najednou Cassie seděla vzpřímeně – vzpomněla si-řídila! Daniel byl v tak velkém průšvihu, ale ona způsobila nehodu. Poté, co pokusy říct své matce Sharon nebo použít telefon selhaly, vstala z postele, vytáhl kapačku a, oblékla si matčin trenčkot, potácel se z nemocnice, záměr najít a říct Danielovi! Po několika hodinách starostí její rodiny a přátel, a hledání policií a detektivem Paulem Williamsem, nějak našla cestu k Crimson Lights. Lily a Daniel se k ní vrhli, když byla blízko kolapsu. Když se vyčerpaná Cassie pokusila říct Danielovi pravdu, všechno, co mohla dostat ven, bylo “ crash.“Někdo zavolal 9-1-1, Nick dorazil krátce před zdravotníky a doprovázel ji zpět do nemocnice v sanitce. Úzkostlivě, její rodina držela bdění, zatímco Cassiina horečka se zvýšila a specialisté financovaní Newmanem dorazili příliš pozdě na pomoc. Victor, Nikki, Victoria, bratr Noah, a babička Doris, která dorazila ze svého domova v Eau Claire, smutně se rozloučili a miluji tě, a nechal ji samotnou s Nickem a Sharon. Poslední šepot v Nickově uchu, že to nebyla Danielova chyba, když jí dusivě zpíval ukolébavku, zatímco ji Sharon objala, viděli jsme flashbacky rozkošného dítěte Cassie-světlo jejich (a našich) životů-Cassie vyklouzla.

zádušní mše se dotýkala Grace, Millie a Alice nápadně chyběly. Larry byl řekl, aby byl mimo město, a zprávy mu zůstaly. Pamětní projevy přednesli Victor, Nikki a Sharon. Noah položil Cassie panenku Cindy na rakev se slzou v oku. Během Nickova projevu, což byla spíše hrozba proti Danielovi, zahlédl Phyllis, která se vplížila do zad, mluvil přímo na ni, poté k ní pochodoval a požadoval, aby odešla. Jack ji vyvedl z rozpaků.

Sharon se vypořádala se ztrátou, většinou se cítila zodpovědná za to, že nechala Cassie tu noc jít ven a litovala všech věcí, které Cassie ve svém životě zmeškala. Mezitím byl Nick naštvaný, odmítl přijmout jakoukoli odpovědnost, byl pro pomstu proti Danielovi, a vzal si volno od Newmana, uvedení Victora zpět na starosti. Den po pohřbu, Larry se objevil u Sharoniných dveří s uklidňujícími slovy o tom, jaké štěstí měli, že mají Cassie ve svém životě, a připomněl Sharon, že držel Cassie zodpovědnou za změnu jeho života. Vzal Sharon na vzrušující jízdu na motocyklu, aby jí pomohl rozveselit.

po běžeckém pátrání byla uprchlá Lily Wintersová propuštěna na kauci za pomoc uprchlíkovi a Daniel šel před soud za zabití vozidla, kde Christine a Paul neprokázali, že Cassie řídila auto. Ale v záchraně na poslední chvíli, Nick Newman předal důkazy, které zadržoval-oblečení, které měla Cassie tu osudnou noc na sobě. Bota, kterou měla na sobě, odpovídala kusu paty nalezené pod urychlovačem. Soudce rozhodl, že Cassie řídila a nechala Daniela jít na svobodu. Rodiče Lily uzavřeli dohodu, že ji pošlou do internátní školy v New Hampshire, aby přiměli státního zástupce, aby proti ní stáhl obvinění.

každý rok na výročí její smrti ji její rodina a přátelé v Janově tak či onak vzpomínají. Její portrét visel na zdi karmínových světel po celá léta, zprávy proti řízení pod vlivem alkoholu zahrnují „Remember Cassie“, její rodina navštěvuje její hrob, a dokonce čte z její oblíbené knihy,“ Dreamland “ od Lewise Carrolla.

v červenci 2013 Sharon zaslechla Nicka a Phyllis diskutovat o tom, že letní test otcovství od těsně po jejím narození byl neprůkazný a že Nick řekl Phyllis, že ukázalo, že léto je jeho, a neobtěžuje se získat další test. Ale když se Summer a Kyle romanticky zapletli, Nick potřeboval další test, aby zjistil, zda jsou ve skutečnosti bratr a sestra. Poté, co výsledky testů ukázaly, že Nick nebyl Summerovým otcem, Sharon byla viděna přiznat Cassie u jejího hrobu, že udělala něco, co neměla. Později, dospělá Cassie začala vystupovat se Sharon, což byly zjevně halucinace. Sharon radostně přiznala, že čeká, až se k ní Nick vrátí poté, co vyjde letní otcovství, a mohli by se znovu vrátit do šťastné rodiny.

Nick řekl Sharon O Summerově otcovství, který řekl, že rozumí a bude tam vždy pro něj. Později Sharon přiznala své halucinace Cassie, že změnila výsledky otcovských testů, a to léto bylo vlastně Nickovo.

o několik dní později byla Phyllis zděšená, když zaslechla Sharon u Cassie hrobu a řekla Cassie, že Nick by ji nenáviděl, kdyby někdy zjistil, že změnila test otcovství, aby ukázala, že léto není jeho. Když zazvonil Phyllisin mobilní telefon, Sharon si uvědomila,že byla chycena. Phyllis řekla Sharon, že jde na MS gala, aby to řekla Nickovi. Sharon následovala Phyllis A dohnala ji na schodišti, kde stáli na přistání a hádali se. Phyllis křičela, „Jdi mi z cesty, ty dementní děvko,“ a zavolal Jackovi. Zatímco se potýkala se Sharon o její telefon, Phyllis spadla ze schodů. Sharon našla puls a rozlila kabelku a snažila se dostat k telefonu, aby zavolala pomoc. Nick a Avery přišli na schodiště a políbili se na přistání, zatímco Sharon vyklouzla ze dveří ve spodní části schodiště. Sharon dorazila domů a Cassie poslouchala její příběh, podporovat ji za to, co udělala, jako Cassie nikdy, když byla naživu. Po úspěšné operaci, Phyllis upadla do kómatu, a Daniel ji vzal na ostrov u pobřeží Gruzie, aby jí dal nejlepší šanci se zotavit. Sharon se svěřila s halucinací Cassie, že i když se cítila provinile,byla přesvědčena, že se s Nickem sejdou.

Kdo je kdo v Janově: Cassie Newman / mladí a neklidní na Soap Central (2024)

References

Top Articles
Xfiles Wiki
Espn Fantasy Football Rankings Week 17
Omega Pizza-Roast Beef -Seafood Middleton Menu
Woodward Avenue (M-1) - Automotive Heritage Trail - National Scenic Byway Foundation
Matgyn
Overton Funeral Home Waterloo Iowa
Ups Stores Near
فیلم رهگیر دوبله فارسی بدون سانسور نماشا
Ofw Pinoy Channel Su
Guardians Of The Galaxy Showtimes Near Athol Cinemas 8
Grange Display Calculator
Directions To 401 East Chestnut Street Louisville Kentucky
Meg 2: The Trench Showtimes Near Phoenix Theatres Laurel Park
Campaign Homecoming Queen Posters
Myql Loan Login
Dusk
Persona 4 Golden Taotie Fusion Calculator
Sonic Fan Games Hq
Who called you from +19192464227 (9192464227): 5 reviews
Illinois VIN Check and Lookup
Ein Blutbad wie kein anderes: Evil Dead Rise ist der Horrorfilm des Jahres
What Channel Is Court Tv On Verizon Fios
Talk To Me Showtimes Near Marcus Valley Grand Cinema
Gina Wilson Angle Addition Postulate
Cardaras Funeral Homes
Egusd Lunch Menu
Spectrum Outage in Queens, New York
10-Day Weather Forecast for Santa Cruz, CA - The Weather Channel | weather.com
Fairwinds Shred Fest 2023
La Qua Brothers Funeral Home
Syracuse Jr High Home Page
October 19 Sunset
Bernie Platt, former Cherry Hill mayor and funeral home magnate, has died at 90
Sports Clips Flowood Ms
Shnvme Com
One Credit Songs On Touchtunes 2022
Cruise Ships Archives
Kelsey Mcewen Photos
Metra Schedule Ravinia To Chicago
Buhsd Studentvue
Msnl Seeds
Kelley Blue Book Recalls
Lovein Funeral Obits
Giovanna Ewbank Nua
Woody Folsom Overflow Inventory
Trending mods at Kenshi Nexus
Hello – Cornerstone Chapel
Zadruga Elita 7 Live - Zadruga Elita 8 Uživo HD Emitirani Sat Putem Interneta
Read Love in Orbit - Chapter 2 - Page 974 | MangaBuddy
Unity Webgl Extreme Race
What Are Routing Numbers And How Do You Find Them? | MoneyTransfers.com
login.microsoftonline.com Reviews | scam or legit check
Latest Posts
Article information

Author: Arielle Torp

Last Updated:

Views: 5881

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arielle Torp

Birthday: 1997-09-20

Address: 87313 Erdman Vista, North Dustinborough, WA 37563

Phone: +97216742823598

Job: Central Technology Officer

Hobby: Taekwondo, Macrame, Foreign language learning, Kite flying, Cooking, Skiing, Computer programming

Introduction: My name is Arielle Torp, I am a comfortable, kind, zealous, lovely, jolly, colorful, adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.